Varukorg

Produkter

Kontakt

Ventbutiken.se
Ventilationsbutiken i Sverige AB
Torrsjö 105
862 95 Njurunda
Sverige
E-post:
Webb: ventbutiken.se
Telefon: +46 70 2450093

Information

Nyhetsbrev

Luftrenare

Många av våra luftrenare är rekommenderade av Astma och Allergiförbundet. Flera av dem har dessutom fått designpriser. Alla våra renare för bostad och offentlig miljö har HEPA filter med 99,95% avskiljningsgrad. De är dessutom försedda med kolfilter för att eliminera dofter från ex. rök, parfymer osv.

Varför vi behöver en luftrenare

Vi vistas inomhus mer än 70 % av tiden och många har besvär med astma och allergi. En modern luftrenare förbättrar tillvaron och skapar ren och hälsosam inomhusluft. Vid boende invid hårt trafikerade gator kan luftrening vara nödvändig för att skapa en hälsosam inomhusmiljö. 

Våra moderna maskiner är både tysta, energisnåla och har snygg design. De fångar damm, pollen och eliminerar lukter vilket skapar ett inomhusklimat där i synnerhet allergiker och astmatiker kan andas ut. Våra luftrenare arbetar med olika beprövade tekniker för luftrening t.ex. HEPA-filter, kolfilter, UV-ljus och jonisering. Kontakta gärna oss via mail eller telefon så hjälper vi Er att välja rätt luftrenare efter era förutsättningar.

Se vår film om luftrenare. Luftrenarguiden hittar du här...

Visar alla produkter
”Luftrenare” har 1 underkategori