Varukorg

Produkter

Kontakt

Ventbutiken.se
Ventilationsbutiken i Sverige AB
Torrsjö 105
862 95 Njurunda
Sverige
E-post:
Webb: ventbutiken.se
Telefon: +46 70 2450093

Information

Nyhetsbrev

Ventilationsfilter

Ventbutiken.se är en av de största leverantörerna av ventilationsfilter till egna hem och fastighetsägare. Vi Har 1000-tals standard filter i sortimentet och kan leverera alla specialfilter via samarbete med en av Sveriges största tillverkare. Vi har ventilationsfilter för ventilation till de flesta förekommande luftbehandlingsaggregat samt friskluftsintag. Om ditt filter saknas i butiken, mejla måtten på support@ventbutiken.se så återkommer vi inom kort med pris. Vid större ordrar på fler än 10 st filter kontakta oss för offert. Normal leveranstid för ventilationsfilter är 3-15 arbetsdagar beroende på filter.

Våra luftfilters egenskaper är testade och dokumenterade enligt Eurovent EN 779:2012 och och långtidstestade enligt SP 1937. Standarden EN 779:2012 klassificerar luftfilter från G1–G4, M5–M6 och F7–F9 beroende på filtrets effektivitet och är ett av redskapen vid val av luftfilter.

 

Mät ert ventilationsfilter:Du ser nedan hur du mäter ditt filter. Glöm inte att ange filterklass. Kontrollera även ramtjocklek. 25 mm är standard. Men 20 mm och 16 mm förkommer i vissa fall. För att hitta ditt filter - klickar in på ditt fabrikat och välj sedan modell. Kontrollera gärna måtten på dina gamla filter mot de mått vi anger i butiken för att vara säker på att du valt rätt.


PÅSFILTER

PANELFILTER/HEPA


W= Bredd
H= Höjd
D= Djup, längden på påsarna inkl. ram

W= Bredd
H= Höjd
D= Djup
”Ventilationsfilter” har 24 underkategorier